Levi Favorieten

Onnodig om te vermelden: wij zijn gek op Levi! Op deze pagina hebben we onze persoonlijke favorieten met u gedeeld om u te helpen uw verblijf in dit geweldige resort onvergetelijk te maken. We bevelen onze favorieten van harte bij u aan voor bergen vakantie pret en plezier!

Dineren  Restaurant Valkea Vaadin

Vinkkari Apres Ski Café

Snowmobile Safari

Hullu Poro Areena

The 'old' Hullu Poro

 

Valkea Vaadin
Dit restaurant biedt fantastische maaltijden en geweldige wijnen in een gezellige en gemoedelijke atmosfeer. Gelegen naast het Hullu Poro hotel is het perfect voor een romantisch diner voor twee, maar ook gezinnen met kinderen in alle leeftijden zijn er meer dan welkom. Hier moet u geweest zijn!

Apres Ski
Vinkkari
De beste Apres Ski in Levi naar onze mening kunt u vinden bij café Vinkkari onderaan de Noordhelling. Van ongeveer 16:30 - 18:30 wordt de pret steeds wilder naarmate de schnapps vloeit. De muziek bonkt, en dansen op de tafels is verplicht voor alle leeftijden. Probeer de Salmiakki en Horna shots en raak in de stemming voor sauna en diner!
Excursies
De vele excursie mogelijkheden maken Levi nu juist anders dan al die midden-Europese ski-resorts. Onze favoriet is de sneeuwscooter. Glijden door een adembenemend landschap, voor korte of lange trips, voor gevorderden of voor beginners; dit is ook weer iets wat u gewoon gedaan moet hebben! Wij bevelen de Perhe Safarit aan, waar zowel verhuur als begeleide tochten aangeboden worden. Top materiaal, vriendelijk personeel en goede service.
Nachtleven

Hullu Poro Areena
Het is groot, het is heet, het is wild! De beste disco in Levi biedt in het winterseizoen dagelijks live-optredens van bekende Finse artiesten. Voor de jongeren en degenen die zich jong voelen. Zorg dat je binnen bent voor middernacht en feest tot in de vroege uurtjes! Een absolute topper.

De 'oude' Hullu Poro
Aanmerkelijk kleiner dan de Areena, maar wel ongedwongen, intiemer, en een geweldige plek om een avondje stappen te beginnen. Raak aan de praat met andere vakantiegangers, heb plezier met de karaoke, dans, flirt, en geniet van rock & roll styl live artiesten.